MNR Luoto Cup

Marraskuussa 2019 pois nukkunut Hannu Vuorinen eli perheensä lisäksi nuorten urheilun edistämisen eteen. MNR ja Harpin Kiska järjestävät kesällä 2020 varainkeruuturnauksen, jolla taataan piikkiöläisten vaikeammassa asemassa olevien urheiluharrastusten jatkuminen.

Kesäkuun viimeisenä viikonloppuna, 26.–28. kesäkuuta pelataan Harvaluodossa Krupuntiellä miesten, naisten ja nuorten jalkapalloturnaukset. Turnaukset ovat avoimia kaikille, mies- ja naisjoukkueille sekä 2011–2013 syntyneille tytöille ja 2005 syntyneille pojille.

Hannulle Harvaluoto, ja sen leirintäalueen ympäristö, oli suuri osa hänen kesiään. Tämän vuoksi paikaksi on valikoitunut juurikin leirintäalueen maasto. Turnausviikonlopun lauantaina järjestetään saunalla myös Leirilaulu-iltamat.

Turnauksen tuotto ohjataan Hannun nimeä kantavalle tukipoolille. Tukipooli jakaa avustuksia piikkiöläisille lapsille ja nuorille yli lajirajojen, heidän urheiluharrastusten jatkumisen varmistamiseksi.

Turnaukseen voi ilmoittautua alta. Yrityksillä on mahdollisuus lähteä mukaan tukipoolin perustamispottiin. Lisätiedot yrityksille sähköpostitse.

Turnausinfo

Hannu Vuorisen muistoturnaus pelataan Piikkiössä Harvaluodon kunnan uimarannan jalkapallokentällä. Turnauksen ajankohta on 26.–28. kesäkuuta. Turnauksessa on neljä sarjaa. Miesten sarja, naisten sarja, T2011–2013 ja P2005. Kunkin sarjan maksimi osallistujamäärä on kymmenen joukkuetta. (osallistujamäärät saattavat kasvaa, mikäli jokin sarja ei tule täyteen)

Saarelta löytyy uimaranta, ja uimarannan yhteydestä beach volley -kenttä, grillikatos, sauna ja tietysti jalkapallokenttä. Osoite saarelle on Krupuntie 77, 21500 Piikkiö.

Osallistumismaksu on 100 € / joukkue (50 € tyttöjen ja poikien sarja). Osallistumismaksu sisältää vähintään kolme ottelua.

Leirilaulu-iltamat

Lauantaina saunalla järjestetään klo 20.30 alkaen musiikin täytteiset iltamat. Iltamiin on vapaa pääsy. Saunat ovat lämpiminä. Saunomisen hinta on 2 € aikuisilta ja 1 € alaikäisiltä. Turnaukseen osallistuville pelaajille sauna on ilmainen.

Iltamien aikana on mahdollisuus grillata omia grillattaviaan, nautiskella Kiskan antimista, ja osallistua tukipoolin aloituspottiin. Iltamat päättyvät klo 23 mennessä.

Yöpyminen

Leirintäalueella on mahdollista majoittua veloituksetta omissa teltoissaan. Alueella on vesivessat, grillikatos ja juokseva vesi.

Turnauksen aikataulu:

26.6. kello 16.00 alkaen naisten sarja alkaa
27.6. kello 10.00 alkaen miesten sarja alkaa
27.6. kello 13.00 alkaen naisten sarja jatkuu
27.6. kello 19.00 mennessä naisten ja miesten sarjojen finaalit
28.6. kello 10.00–19.00 tyttöjen ja poikien sarja

Turnausinfo:

– Ottelu kestää 1*15 minuuttia
– Pelaajia on kentällä yhtäaikaa 5 per joukkue, joista yksi on maalivahti
– Pelikentän koko vastaa futsalkenttää
– Liukuriistäminen on kielletty, muutoin sovelletaan jalkapallosääntöjä
– Paitsiosääntö ei ole voimassa
– Suora punainen kortti on automaattisesti vähintään yhden ottelun pelikielto. Kaksi keltaista korttia antaa pelikiellon vain kyseiseen otteluun, ellei jury muuta päätä
– Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta
– Turnausmaksuun sisältyy saunamaksut maksimissaan kahdelletoista (12) pelaajalle per joukkue

Ilmoittautuminen päättyy 18. kesäkuuta tai sarjojen täytyttyä. Otteluohjelma pyritään julkaisemaan 22. kesäkuuta mennessä.


Cart

Your Cart is Empty

Back To Shop