Muuttuvassa yhteiskunnassa taskumedian tehdessä vallankumousta on tärkeää muistaa hetkittäin kysyä itseltä – haluanko minä muistoja elämäni varrelta? Kun jatkuvasti sosiaalinen media täyttyy erilaisista kommelluksista liikkuvana kuvana meidät valtaa tietoähky. Mikä on oikeasti tärkeää. Onko hääpäivää mukavampi katsoa kiikkustuolissa hyvin tuotetulta videolta vai hakea kännykkäkameraklippejä Facebookin seinältä? Jos ne edes ovat siellä enää tallella.

Yritysvideointipuolella MNR on ennen kaikkea joustava ja tehokas. Jokaiselle yritykselle on tärkeää näkyä. Video on hyvä ja helppo tapa lähestyä uusia asiakkaita kotisivuilla, somessa tai vaikka kadulla lennosta. Teemme niin valmiita käsikirjoituksia avaimet käteen periaatteella tai toteutamme videoinnin yrityksen toiveiden mukaan.

Jokaiselle tulee joskus tarve saada taltioiduksi tärkeitä hetkiä elämään pidempään. Siksi Monskan näköradio on juuri Sinua varten. Meille yksikään juhla ei ole liian pieni. Haluat sitten lapsesi ristiäiset, esikoistyttären ensimmäisen jalkapallo-ottelun tai yrityksesi videomainoksen, me räätälöimme palvelumme juuri Sinun näköiseksi. Kustannustehokkaasti.

Älä pelkää ottaa yhteyttä, sillä MNR’n henkilökunta ei pidä yhtäkään pyyntöä liian pienenä tai hölmönä. MNR haluaa auttaa Sinut muistamaan elämän matkan varrelle osuvat tähtihetkesi.

MNR toteuttaa kaikki videoinnit ammattitaidolla vähintään teräväpiirtolaadulla. Meiltä onnistuu monikameratuotannot ja lopuksi suoritamme aina jälkikäsittelyn raakamateriaalille. Asiakas saa valmiin tuotoksen sekä raakamateriaalit itselleen jokaiselta keikalta.