NÄKÖRADION UUTTERA UURASTUS PALKITTIIN RESPECT BALL – GAALASSA

mnr_respect_ball

Ville Törnqvist, Mikko Seppälä ja Seppo Seppälä.

Monskan Näköradio (MNR) sai tunnustuksen tänään torstaina Helsingin Kalastajantorpalla pidetyssä Respect Ball -Gaalassa. Tapahtuma on ensimmäinen laatuaan aloittamassa perinnettä, jossa eri tavoin jalkapallon parissa toimivia henkilöitä huomioidaan. MNR huomioitiin Suomen Palloliiton Turun piirin esityksestä RESPECT-maininnalla ja sitä oli vastaanottamassa Näköradion perustajajäsenet Mikko ja Seppo Seppälä sekä Ville Törnqvist.

Monskan Näköradio on aloittanut virallisemmin jalkapalloperheen parissa vuonna 2011, mutta juuret juontavat pitkälle kahdeksankymmentäluvulle asti. Toimintaperiaatteena on tuoda mahdollisimman paljon alasarjojen jalkapalloa ja futsalia koko kansan nähtäville maksutta. Tällä hetkellä näkyvin projekti on Turun piirissä pelattava ‪#‎kaikkienaikojenkolmonen‬. Jokaiselta ottelukierrokselta tuotetaan vähintään yksi ottelu livenä kotikatsomoihin ja kauden mittaan on tarjolla myös 22 kappaletta studiolähetyksiä. Lähetyksissä käydään läpi niin itse Kolmosta kuin myös Turun alueen polttavia futisaiheita. Vieraina on nähty mm. entisiä pääsarjapelaajia.

Näköradio ei olisi pystynyt tähän ilman hienoja Turun piirin jäsenseuroja, jotka ovat ystävällisesti avanneet ovensa erilaisille yrityksille tuoda suomalaista jalkapalloa ja futsalia esille. Varsinkin kauden 2016 #kaikkienaikojenkolmonen -projekti on syventänyt MNR’n ja Turun alueen seurojen välistä kanssakäymistä matkalla pikkuisen paremman jalkapalloyhteiskunnan puolesta.

Lopuksi MNR haluaa kiittää kaikkia yhteistyökumppaneitaan, joita ilman tekeminen olisi haastavampaa. Toivotamme edelleen kaikki tervetulleiksi mukaan kesän projekteihin, joista Erkki Ojala Memorial Cup alkaa jo olla ovella.

‪#‎RespectBall‬ ‪#‎MNR‬ #kaikkienaikojenkolmonen ‪#‎lutuuri‬

Faktaa
Perustettu 2011, rekisteröity 2013
Piikkiöläisten jalkapalloromantikkojen, isän ja pojan projekti
Tehtyjä livelähetyksiä kolmatta sataa
Mukana projektissa viiden hengen ydinryhmä sekä useita vierailevia jalkapalloihmisiä
Kaikki viivan päälle jäävä tuotto lahjoitetaan lasten ja nuorten jalkapalloharrastuksen tukemiseen
Näkyvimmät projektit: KuPS TV Veikkausliigassa 2014, FC Inter TV:n ekstrat 2015—2016, ISTV:n Veikkausliiga selostukset