MNR Luoto Cup

MNR järjestää lauantaina 29. kesäkuuta kaikille aikuisille ja vanhimmille junnuille avoimen  jalkapallon 5v5 harrasteturnauksen Harvaluodon luonnonnurmella. Turnauksen avulla kerätään varoja MNR:n kalustohankintoihin, jotta voimme jatkaa työtämme alasarjojen asialla.

Harvaluodon saarella on ollut iso merkitys MNR:n taustajoukoille, joten mikä olisi parempi paikka järjestää urheilullinen varainkeruutapahtuma. Saarelta löytyy uimaranta, ja uimarannan yhteydestä beach volley -kenttä, grillikatos, sauna ja tietysti jalkapallokenttä. Osoite saarelle on Krupuntie 77, 21500 Piikkiö.

Turnaukseen otetaan maksimissaan 16 joukkuetta. Osallistumismaksu on 100 € / joukkue. Osallistumismaksu sisältää vähintään neljä ottelua.

Turnauksen jälkeen on luvassa livemusiikkia, mahdollisuus saunoa ja uida sekä grillata. Alueella voi myös majoittua omassa teltassaan. Rannalle pääsee omalla veneellä.

Turnausinfo:

– Ottelu kestää 1*15 minuuttia
– Pelaajia on kentällä yhtäaikaa 5 per joukkue, joista yksi on maalivahti
– Pelikentän koko vastaa futsalkenttää
– Liukuriistäminen on kielletty, muutoin sovelletaan jalkapallosääntöjä
– Paitsiosääntö ei ole voimassa
– Suora punainen kortti on automaattisesti vähintään yhden ottelun pelikielto. Kaksi keltaista korttia antaa pelikiellon vain yhteen otteluun
– Jos joukkueen kaikki pelaajat ovat naisia, saa joukkue ennen ottelua tasoitusrangaistuspotkun. Mahdollinen maali tasoitusrangaistuspotkusta lisätään joukkueen maalisaldoon ottelun päätteeksi.
– Osallistujat eivät ole vakuutettuja järjestäjän toimesta
– Turnausmaksuun sisältyy saunamaksut maksimissaan kahdelletoista (12) pelaajalle per joukkue

Ilmoittautuminen alla olevalla kaavakkeella. Ilmoittautuminen päättyy 20. kesäkuuta. Otteluohjelma julkaistaan viimeistään 24. kesäkuuta.