Koutsin keskitys ja Interin striimit

#kaikkienaikojenkolmonen on saamassa lisää lihaa luiden ympärille. Alustavasti on sovittu Turun alueella ilmestyvän lehden kanssa yhteistyöstä, josta kerrotaan myöhemmin lisää. Nyt kuitenkin avataan kaksi varmaa asiaa, joista molemmat edistää futiskulttuuria. Toinen liittyy MNR’n suursatsaukseen, toinen turkulaiseen Veikkausliiga-seuraan.

Koutsin keskitys

MNR on sopinut viikottaiseen Kolmosen makasiiniin Koutsin keskitys -nimisen osion. Osio kestää 20 minuuttia ja julkaistaan joka kuukauden viimeisen makasiinin yhteydessä. Sisällössä käydään läpi pitkän päivätyön nuorisovalmennuksessa tehneen valmentajan kanssa miten luoda järkevä harjoituspolku matkalla c-junioreista vähintään miesten Kolmoseen. Jaksot käyvät valmennusasioita läpi portaittain – kuten kehittymisenkin tulisi tapahtua – jolloin varsinkin valmennuksesta kiinnostuneet saavat itselleen lisätyökaluja päivittäiseen tekemiseen. Lisäksi mukana tulee harjoitepankki, joka kuvataan alueen huippujunioireiden harjoituksissa. Tällä tavoin MNR haluaa avata valmentajan työsarkaa ja ehkä jopa innostaa jonkun mukaan seuratyöhön valmennustehtäviin.

Mukaan FC Interin mediasisältöön

Veikkausliigassa pelaava FC Inter on neuvottelujen jälkeen näyttänyt vihreää valoa ja MNR tulee olemaan mukana tuottamassa sisältöä Inter TVlle vuonna 2016. Vaikka MNR usein henkilöidään perustajaan Monskaan, niin mukana on ollu pitkään Inter-henkisiä ihmisiä. Yksi suurimpia tekijöitä löytyy kameran takaa, Seppo Seppälä, joka on myös FC Interin pitkäaikainen kannattaja. MNR’n Juha ja Sepi tekivätkin jo viime kaudella paljon materiaalia FC Interille, mutta nyt tarkoituksena on tehdä suunnitelmallisempaa sisältöä. Myös Mikko Salminen, joka on tuttu Inter TVstä viime kaudelta, tulee jatkamaan remmissä. Näin ollen saadaan useampi tekijä, ja kuormaa jaettua tasaisemmin. Kenellekään ei tule kohtuutonta lastia, ja mikä tärkeintä; saamme FC Interin tutummaksi futiksen seuraajille.

Pääasiassa tulemme tuottamaan videokuvaa ennen jokaista ottelua (pl. Veikkausliigan härkäviikot), jossa ennakoidaan nykyisten ja vanhojen pelaajien avulla tulevaa. MNR tulee myös auttamaan IS TVn selostuksissa, ja striimaamaan jäljellä olevat liigacupin kotiottelut sekä harjoitusottelut. Suomen cupin osalta tulemme toteuttamaan kaikki kotipelit livenä olohuoneisiinne.

Tervetuloa seuraamaan MNR’n tuotoksia myös FC Interin omalla kanavalla, Inter TVllä! Ensimmäiset pätkät sieltä jo löytyy.

 

ps. Toivomme ihmisten käyttävän häsäriä #MNR sekä puhuvan MNR’stä. Vaikka virallisesti ollaan Monskan Näköradio, niin nykyään käsitämme paljon enemmän mitä pelkästä Monskasta voisi päätellä.