Futismatkat

Reissukausi käyntiin lähes Kaukomailla!

MNR Matkat järjestää yhteistyössä Viking Linen kanssa vuoden 2020 ensimmäisen matkan kauniiseen Tanskaan katsomaan Superliigaa. Suuntana on Esbjergissä pelattava Esbjerg fB – FC Kööpenhamina. Tunnelmaa ei varmasti puutu pääkaupungin suurseuran ja hallitsevan mestarin saapuessa länsirannikolle!

Esbjergin suomalaiskolmikko Joni Kauko, Markus Halsti ja Pyry Soiri tarvitsevat kaiken mahdollisen tuen katsomossa. Joukkue taistelee parhaillaan sarjataulukon peräpäässä asetelmistaan loppusarjoihin.

Tanskan Superliiga jää joulutauolle 16. joulukuuta ja palaa tositoimiin 14. helmikuuta 2020. Tuo on myös viikonloppu, jolloin on tarkoitus lähteä matkaan! Ottelupäivä varmistuu joulukuun aikana, mutta se on joko perjantaina 14. päivä, lauantaina 15. päivä tai sunnuntaina 16. päivä.

Mikäli ottelu pelataan 14.–15. helmikuuta, matkalle lähdetään torstai-iltana 13. helmikuuta kello 20.55. Mikäli ottelu pelataan sunnuntaina, matkalle lähdetään perjantaina 14. helmikuuta. Paluut ovat joko sunnuntain tai maanantain aamulaivalla, riippuen ottelun päivämäärästä.

Jotta matka toteutuu, tarvitsee lähtijöitä olla vähintään 20. Mitä enemmän lähtijöitä, sen halvempi paketti. Eli kannattaa yllyttää ystävät mukaan!

MNR pidättää oikeuden suomalaispelaajien tapaamiseen liittyen, mikäli heidät myydään tammikuun siirtoikkunassa muille maille.

Matka toteutetaan yhteistyössä Viking Linen kanssa. Laivamatkat Turusta Tukholmaan ja Tukholmasta Turkuun ovat Itämeren upeimman risteilijän Viking Gracen operoimia.

Ruotsista Esbjergiin meidät kuljettaa Lucky Travel Consultant AB modernilla linja-autolla, joka on varustettu nykyajan mukavuuksilla. Matkalla nukutaan yksi yö laivalla ja kaksi yötä hotellissa.

Hinnat

Mikäli matkalle on 20–29 lähtijää, hinta on 459 € / henkilö kahden hengen majoituksella.

Mikäli matkalle on 30–39 lähtijää, hinta on 409 € / henkilö kahden hengen majoituksella.

Mikäli matkalle on 40–45 lähtijää, hinta on 369 / henkilö kahden hengen majoituksella.

Yhden hengen majoitus lisähinnasta 140 € (20–29 lähtijää) / 130 € (30–45 lähtijää)

Matkalle otetaan maksimissaan 45 lähtijää. Ilmoittautuminen päättyy 15. tammikuuta.

Sisältö:

  • matkat edestakaisin Viking Gracella Turusta Tukholmaan
  • kuljetus Tukholma – Esbjerg – Tukholma
  • ottelulippu Esbjerg fB – FC Kööpenhamina
  • tapaaminen Esbjergin suomalaispelaajan kanssa
  • yöpymiset Esbjergissä ja Tukholmassa

Peruutusehdot:

Matkan voi peruuttaa kuluitta 15. joulukuuta asti. Matkan erityisluonteen vuoksi peruuttaminen ei ole mahdollista tuon päivämäärän jälkeen. Tämän jälkeen korvausta voi hakea omalta vakuutusyhtiöltään.